پاستا با مرغ و قارچ در فر
ماکارونی و پاستا

پاستا با مرغ و قارچ در فر

طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ در فر؛ با ماکارونی، سینه مرغ، نخودفرنگی، فلفل دلمه ای؛ زمان تهیه: ۲۰ دقیقه؛ مواد لازم و دستور پخت در ادامه آمده است.

هنوز رایی ثبت نشده

روی تخم‌مرغ‌ها بزنید تا به این دستور رای بدید

منبع: الی گو لو

  • مدت زمان تهیه۲۰ دقیقه
  • تعداد بازدید–
واتس‌اپ تلگرام

طرز تهیه

قاشق غذاخوری پر آرد رو با کمی کره تفت دادم و بهش ۱ پیمانه و نیم شیر و کمی نمک و فلفل اضافه کردم و حسابی هم زدم تا غلیظ شد.

پیاز رو خلالی خرد کردم و تو تابه با روغن و زردچوبه تفت دادم. تیکه های مرغ رو بهش اضافه کردم و ادویه و زعفران اضافه کردم و خوب تفت دادم. قارچ و فلفل دلمه و پودر ارگانو رو اضافه کردم و سر آخر نخود سبز رو اضافه کردم و در تابه رو گذاشتم تا بپزه. آب رو جوش آوردم و نمک و روغن اضافه کردم و ماکارونی رو داخل آب ریختم تا خوب بپزه و کمی نرم بشه. داخل یه ظرف که بشه تو فر گذشت رو خوب با کره چرب کردم و کمی از سس سفید رو ته ظرف خوب پخش کردم. ماکارونی رو که آبکش کردم و گذاشتم آبش رفت. کمی از ماکارونی رو ته ظرف ریختم و روش از مواد مرغی ریختم و خوب پنیر پاشیدم و سس سفید ریختم. همینطور لایه ها رو تکرار کردم و سر آخر حسابی پنیر پاشیدم روی مواد و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه و چند دقیقه آخر رو گریل رو روشن کردم تا پنیر کمی طلائی بشه. نوش جان.

نکته

یه پاستا متفاوت و بسیار خوشمزه که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

به این دستور تهیه رای بدید

تعداد آرا:(–)

نظر خودتون رو با بقیه به اشتراک بگذارید

نظرها و کامنت ها

تعداد نظرها:(...)
  • در حال بارگذاری نظرات...